تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی برگ درخت عناب با استفاده از روشهای برون تنی

دوره 1، شماره 3، آذر 1391، صفحه 1-8

مسلم باشتنی؛ محمدرضا تهرانی؛ عباسعلی ناصریان؛ محمدحسن فتحی؛ فاطمه گنجی


تأثیر سطوح مختلف گلوتاتیون و سوپراکسید دیسموتاز بر برخی از ویژگی‌های اسپرم گاو پس از انجماد

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 1-7

رستگار الفتی کرجی؛ حسین دقیق کیا؛ غلامعلی مقدم؛ علی حسین خانی؛ صادق علیجانی


ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون

دوره 2، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 1-10

مهدی بهلولی؛ جلیل شجاع؛ صادق علیجانی؛ علی محمدی؛ سعادت صادقی


جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیه‌ای آنها با استفاده از روش تولید گاز

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 1-9

مسلم باشتنی؛ زینب نقش بندی؛ اکبر تقی زاده؛ محمدرضا اصغری؛ فاطمه گنجی


بهبود شرایط پرورش جوجه‌های گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 1-13

کیومرث امینی؛ رزاق محمودی؛ امیر تاجدار؛ مهسا خیاطی


اثر تزریق اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز درون تخم‌مرغ جنین‌دار بر ریخت‌شناسی روده کوچک، وزن اندام‌های ایمنی و رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 1-12

محدثه اسلامی؛ محمد سالارمعینی؛ شیما تشرفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ جواد خوش گفتار


بررسی سطوح مختلف پروتئین قابل و غیرقابل تجزیه در شکمبه بر عملکرد و قابلیت هضم در بره‌های نر پرواری

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 1-10

محمد علی رمضانی؛ یدالله چاشنی‌دل؛ اسدالله تیموری یانسری؛ سیدعادل مفتخرزاده؛ حسن نبی پور افروزی


ارزیابی مدل‏های حیوانی مختلف در پیش بینی ارزش‏ اصلاحی برای صفات رشد در گوسفند لری بختیاری

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 1-11

سیّد مهدی حسینی وردنجانی؛ مجتبی طهمورث ‏پور؛ محمّد مهدی شریعتی؛ حسین مرادی شهربابک


بررسی ترکیب شیمیایی، خصوصیات تخمیری و تولید گاز تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندرقند یا تفاله خشک مرکبات

دوره 5، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 1-15

حسین برزمینی؛ یوسف مصطفی لو؛ جواد بیات کوهسار؛ فرزاد قنبری


تأثیر شکل فیزیکی جیره‌های کاملاً مخلوط بر رفتارهای تغذیه‌ای و قابلیت هضم مواد مغذی در گاوهای شیرده براون سوئیس

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 9-17

مسلم باشتنی؛ مهری حاجی شمسایی؛ علیرضا فروغی؛ حسین نعیمی پور


تعیین ارزش غذایی کاه جو پرتوتابی شده با بیم الکترونی

دوره 4، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 9-17

نرگس طباطبایی؛ محمدحسن فتحی نسری؛ همایون فرهنگ‌فر؛ احمد ریاسی


تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی

دوره 2، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 11-20

سمیه بخشی‌زاده؛ اکبر تقی‌زاده؛ حسین جانمحمدی؛ صادق علیجانی