آ
-
آنتی اکسیدان
اثر آنتی اکسیدانها برآنزیمهای داخل سلولی و پراکسیداسیون چربی غشای اسپرمها در رقیق کننده منی گاو نژادهای هلشتاین و سیمنتال [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 11-18]
-
آنزیم
ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده باجیرههای بر پایهی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
ا
-
ارزیابی اقتصادی
تعیین بهترین سطح استفاده از سویههای مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
-
ارزش اصلاحی
ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
ارزش تغذیهای
ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده باجیرههای بر پایهی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
-
ارزش خوراکی
مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 41-49]
-
ارزش غذایی
جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیهای آنها با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-9]
-
استان هرمزگان
بررسی اثر ایستگاههای خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گلههای شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
-
ایستگاههای خدمات شترداری
بررسی اثر ایستگاههای خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گلههای شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
-
اسید آمینه قابل هضم
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجههای گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
-
اسید آمینه کل
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجههای گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
-
افزایش وزنروزانه
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
-
اکسیداسیون
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
-
اکسیداسیون چربی
اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
-
انجماد منی
اثر آنتی اکسیدانها برآنزیمهای داخل سلولی و پراکسیداسیون چربی غشای اسپرمها در رقیق کننده منی گاو نژادهای هلشتاین و سیمنتال [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 11-18]
ب
-
باروری
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
-
بزغاله مهابادی
اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
-
بزغالههای بومی آذربایجان غربی
بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پریبیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغالههای بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
-
بلدرچین ژاپنی
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]
-
بیلهر(Dorema aucheri)
بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
-
بیم الکترونی
اثر پرتوتابی الکترونی بر ارزش غذایی ساقهی آتریپلکس [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 19-28]
پ
-
پارامتر ژنتیکی
ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
پارامترهای ژنتیکی
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
-
پراکسیداسیون چربی
اثر آنتی اکسیدانها برآنزیمهای داخل سلولی و پراکسیداسیون چربی غشای اسپرمها در رقیق کننده منی گاو نژادهای هلشتاین و سیمنتال [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 11-18]
-
پری بیوتیک
بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پریبیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغالههای بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
-
پسماند رستوران
تعیین بهترین سطح استفاده از سویههای مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
-
پلیاتیلنگلیکول
تأثیر پلیاتیلنگلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
-
پودر کاسنی
تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
پوست پسته
تأثیر پلیاتیلنگلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
ت
-
تانن
تأثیر پلیاتیلنگلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
-
تجزیه پذیری
بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخههای گلمحمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روشهایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
-
تجزیه پذیری شکمبهای
اثر پرتوتابی الکترونی بر ارزش غذایی ساقهی آتریپلکس [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 19-28]
-
تخمیر شکمبه
بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پریبیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغالههای بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
-
تغذیه مرطوب
تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
-
تنش گرمایی
تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
-
تنشگرمایی
اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
-
تولید
بررسی اثر ایستگاههای خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گلههای شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
-
تولید تخم مرغ
بررسی ویژگیهای آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 71-77]
-
تولید شیر
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
-
تولید گاز
جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیهای آنها با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-9]
-
تولید گاز
استفاده از افزودنیهای مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیهای آن با روشهای هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
-
تولیدمثل
بررسی اثر ایستگاههای خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گلههای شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
ج
-
جاشیر(Prangos ferulaceae)
بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
-
جو
ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده باجیرههای بر پایهی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
-
جوجه گوشتی
ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده باجیرههای بر پایهی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
-
جوجه گوشتی
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
-
جوجه گوشتی
تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
چ
-
چربی
اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
-
چندشکلی
مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 81-85]
خ
-
خار مریم
اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخصهای کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
-
خصوصیات استخوان پا
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
-
خصوصیات فیزیکی
بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخههای گلمحمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روشهایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
د
-
دانه زیره سبز
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]
ر
-
روش آزمایشگاهی
تأثیر پلیاتیلنگلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
-
روش سیلو کردن
مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 41-49]
-
روند ژنتیکی
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لریبختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]
-
روند فنوتیپی
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
ژ
-
ژن میوستاتین
مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 81-85]
س
-
ساقه آتریپلکس
اثر پرتوتابی الکترونی بر ارزش غذایی ساقهی آتریپلکس [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 19-28]
-
سبوس گندم
جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیهای آنها با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-9]
-
سرشاخه گلمحمدی
بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخههای گلمحمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روشهایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
-
سیستم ایمنی
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
-
سطح پروتئین جیره
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجههای گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
-
سیلاژسورگوم
مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 41-49]
ش
-
شاخص های تخم مرغ
اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخصهای کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
-
شیر تصحیح شده برای انرژی
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 59-69]
-
شهرستان کهگیلویه
بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
ص
-
صفات کیفی تخم
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]
ض
-
ضریب تبدیل غذایی
اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
ع
-
عملکرد
اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخصهای کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
-
عملکرد
ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیهای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجههای گوارشی جوجههای گوشتی تغذیه شده باجیرههای بر پایهی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
-
عملکرد
تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
عملکرد
بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پریبیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغالههای بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
-
عملکرد
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
-
عملکرد
تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
-
عملکرد
اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
-
عملکرد تولید تخم مرغ
اثر جایگزینی ویتامین کولهکلسیفرول با 1-آلفا هیدروکسیکولهکلسیفرول بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی مسن [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 37-46]
ف
-
فراسنجههای خونی
بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجههای خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]
-
فرآوری میکروبی
تعیین بهترین سطح استفاده از سویههای مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
-
فرمولاسیون جیره
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجههای گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
ق
-
قابلیت هضم
تأثیرجایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گوسفند کرمانی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 23-33]
-
قابلیت هضم
بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخههای گلمحمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روشهایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
ک
-
کروم متیونین
اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
-
کیفیت علوفه
بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
-
کیفیت گوشت
اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
-
کولینکلراید
اثر افزودن کولین کلراید به جیرههای حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجههای گوشتی در شرایط تنشگرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
گ
-
گیاه کما
تأثیرجایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گوسفند کرمانی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 23-33]
-
گاو هلشتاین ایران
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 59-69]
-
گروه بندی
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
-
گوسفند زل
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
-
گوسفند لری
مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 81-85]
-
گوسفند لریبختیاری
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لریبختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]
-
گوسفند ماکوئی - دوقلوزایی- مدلهای آستانهای- روش بیزی
مقایسه مدلهای آستانهای در تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت دو قلوزایی گوسفند ماکوئی [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 47-53]
ل
-
لاشه
تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
-
لاکتوباسیلوس
تعیین بهترین سطح استفاده از سویههای مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
-
لپتین- چند شکلی- SNP- PCR-SSCP – بز مهابادی
مطالعه چند شکلی بخشی از اگزون و اینترون 2 ژن لپتین و شناساییSNP ها در این جایگاه در بز نژاد مهابادی با روش PCR- SSCP [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 43-48]
م
-
متابولیتهای خون
تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
مدل رگرسیون تصادفی و همبستگی ژنتیکی
ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
-
مدل روز آزمون
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 59-69]
-
مدلهای ریاضی
بررسی ویژگیهای آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 71-77]
-
مرغ تخمگذار
تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ، فراسنجههای بیوشیمیایی و سلولهای ایمنی خون در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
-
مرغ گوشتی
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجههای گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
-
مرغ مادر گوشتی
اثر جایگزینی ویتامین کولهکلسیفرول با 1-آلفا هیدروکسیکولهکلسیفرول بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی مسن [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 37-46]
-
مرغهای تخم گذار
اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخصهای کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
-
مصرف ماده خشک
تأثیرجایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گوسفند کرمانی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 23-33]
-
مکمل ویتامینی
بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجههای گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
-
منحنی تولید تخم مرغ
بررسی ویژگیهای آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 71-77]
-
مواد مغذی
تعیین بهترین سطح استفاده از سویههای مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
ن
-
نیتروژن آمونیاکی
استفاده از افزودنیهای مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیهای آن با روشهای هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
-
نسبت کلیبر
برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
-
نمونهگیری گیبس
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لریبختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]
و
-
ویتامین D
اثر جایگزینی ویتامین کولهکلسیفرول با 1-آلفا هیدروکسیکولهکلسیفرول بر عملکرد مرغهای مادر گوشتی مسن [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 37-46]
-
وزن پشم
آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لریبختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]
ه
-
هزینه خوراک به اضافه وزن
اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجههای گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
-
هضم پذیری
استفاده از افزودنیهای مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیهای آن با روشهای هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
-
هضم دو مرحلهای
استفاده از افزودنیهای مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیهای آن با روشهای هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
-
همبستگی ژنتیکی
تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
ی
-
یونجه
بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخههای گلمحمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روشهایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد