نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنتی اکسیدان‌ اثر آنتی اکسیدان‌ها برآنزیم‌های داخل سلولی و پراکسیداسیون چربی غشای اسپرم‌ها در رقیق کننده منی گاو نژادهای هلشتاین و سیمنتال [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 11-18]
  • آنزیم ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]

ا

  • ارزیابی اقتصادی تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
  • ارزش اصلاحی ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • ارزش تغذیه‌ای ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
  • ارزش خوراکی مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 41-49]
  • ارزش غذایی جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیه‌ای آنها با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-9]
  • استان ‌هرمزگان بررسی اثر ایستگاه‌های خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گله‌های شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
  • ایستگاه‌های ‌خدمات شترداری بررسی اثر ایستگاه‌های خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گله‌های شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
  • اسید آمینه قابل هضم اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
  • اسید آمینه کل اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
  • افزایش وزن‌روزانه برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
  • اکسیداسیون بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
  • اکسیداسیون چربی اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • انجماد منی اثر آنتی اکسیدان‌ها برآنزیم‌های داخل سلولی و پراکسیداسیون چربی غشای اسپرم‌ها در رقیق کننده منی گاو نژادهای هلشتاین و سیمنتال [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 11-18]

ب

  • باروری تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
  • بزغاله مهابادی اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • بزغاله‌های بومی آذربایجان غربی بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پری‌بیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغاله‌های بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
  • بلدرچین ژاپنی بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]
  • بیلهر(Dorema aucheri) بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
  • بیم الکترونی اثر پرتوتابی الکترونی بر ارزش غذایی ساقه‌ی آتریپلکس [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 19-28]

پ

  • پارامتر ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • پارامترهای ژنتیکی برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
  • پراکسیداسیون چربی اثر آنتی اکسیدان‌ها برآنزیم‌های داخل سلولی و پراکسیداسیون چربی غشای اسپرم‌ها در رقیق کننده منی گاو نژادهای هلشتاین و سیمنتال [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 11-18]
  • پری بیوتیک بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پری‌بیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغاله‌های بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
  • پسماند رستوران تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
  • پلی‌اتیلن‌گلیکول تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
  • پودر کاسنی تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های‌ ایمنی خون در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • پوست پسته تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]

ت

  • تانن تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
  • تجزیه پذیری بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخه‌های گل‌محمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روش‌هایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
  • تجزیه پذیری شکمبه‌ای اثر پرتوتابی الکترونی بر ارزش غذایی ساقه‌ی آتریپلکس [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 19-28]
  • تخمیر شکمبه بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پری‌بیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغاله‌های بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
  • تغذیه مرطوب تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیره‌های بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
  • تنش گرمایی تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیره‌های بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
  • تنش‌گرمایی اثر افزودن کولین کلراید به جیره‌های حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش‌گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
  • تولید بررسی اثر ایستگاه‌های خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گله‌های شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]
  • تولید تخم مرغ بررسی ویژگی‌های آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 71-77]
  • تولید شیر تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
  • تولید گاز جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیه‌ای آنها با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-9]
  • تولید گاز استفاده از افزودنی‌های مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیه‌ای آن با روش‌های هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
  • تولیدمثل بررسی اثر ایستگاه‌های خدمات شترداری بر برخی خصوصیات تولیدی و تولیدمثلی گله‌های شتر استان هرمزگان [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 37-46]

ج

  • جاشیر(Prangos ferulaceae) بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
  • جو ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
  • جوجه گوشتی ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
  • جوجه گوشتی تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیره‌های بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]

چ

  • چربی اثر افزودن کولین کلراید به جیره‌های حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش‌گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
  • چند‬شکلی مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون‬ یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 81-85]

خ

  • خار مریم اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
  • خصوصیات استخوان پا بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
  • خصوصیات فیزیکی بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخه‌های گل‌محمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روش‌هایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]

د

  • دانه زیره سبز بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]

ر

  • روش آزمایشگاهی تأثیر پلی‌اتیلن‌گلیکول بر روی پارامترهای هضمی پوست پسته با استفاده از روش آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 11-20]
  • روش سیلو کردن مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 41-49]
  • روند ژنتیکی آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لری‌بختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]
  • روند فنوتیپی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]

ژ

  • ژن میوستاتین مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون‬ یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 81-85]

س

  • ساقه آتریپلکس اثر پرتوتابی الکترونی بر ارزش غذایی ساقه‌ی آتریپلکس [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 19-28]
  • سبوس گندم جدا سازی ذرات سبوس گندم و بررسی ارزش تغذیه‌ای آنها با استفاده از روش تولید گاز [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 1-9]
  • سرشاخه گل‌محمدی بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخه‌های گل‌محمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روش‌هایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]
  • سیستم ایمنی بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
  • سطح پروتئین جیره اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
  • سیلاژسورگوم مقایسه ترکیب شیمیایی و ارزش خوراکی علوفه سورگوم با دو روش مختلف سیلو کردن با استفاده از روش کیسه-های نایلونی و آزمون گاز [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 41-49]

ش

  • شاخص های تخم مرغ اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
  • شیر تصحیح شده برای انرژی آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 59-69]
  • شهرستان کهگیلویه بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]

ص

  • صفات کیفی تخم بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]

ض

  • ضریب تبدیل غذایی اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]

ع

  • عملکرد اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
  • عملکرد ارزیابی استفاده از سه مولتی آنزیم تجاری براساس معادل ارزش تغذیه‌ای آنها بر عملکرد رشد و برخی فراسنجه‌های گوارشی جوجه‌های گوشتی تغذیه شده باجیره‌های بر پایه‌ی جو [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 65-75]
  • عملکرد تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های‌ ایمنی خون در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • عملکرد بررسی تأثیر سطوح مختلف مکمل پری‌بیوتیکی(ای-ماکس) بر عملکرد رشد و پارامترهای تخمیری شکمبه در بزغاله‌های بومی آذربایجان غربی (مقاله کوتاه علمی) [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 63-69]
  • عملکرد بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
  • عملکرد تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیره‌های بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
  • عملکرد اثر افزودن کولین کلراید به جیره‌های حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش‌گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
  • عملکرد تولید تخم مرغ اثر جایگزینی ویتامین کوله‌کلسیفرول با 1-آلفا هیدروکسی‌کوله‌کلسیفرول بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی مسن [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 37-46]

ف

  • فراسنجه‌های خونی بررسی اثرات سطوح مختلف دانه زیره سبز بر صفات کیفی تخم و برخی فراسنجه‌های خونی بلدرچین ژاپنی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 57-64]
  • فرآوری میکروبی تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
  • فرمولاسیون جیره اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]

ق

  • قابلیت هضم تأثیرجایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گوسفند کرمانی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 23-33]
  • قابلیت هضم بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخه‌های گل‌محمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روش‌هایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]

ک

  • کروم متیونین اثر مکمل آلی کروم بر فراسنجه های خونی، اکسیداسیون چربی عضله راسته و میزان آن در بافت های بدن بزغاله نر مهابادی [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 1-9]
  • کیفیت علوفه بررسی و مقایسه مراحل مختلف فنولوژی بر کیفیت علوفه دو گونه مرتعی جاشیر(Prangos ferulaceae) و بیلهر(Dorema aucheri) در مراتع ییلاقی شهرستان کهگیلویه [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 51-56]
  • کیفیت گوشت اثر افزودن کولین کلراید به جیره‌های حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش‌گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]
  • کولین‌کلراید اثر افزودن کولین کلراید به جیره‌های حاوی سطوح مختلف روغن بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش‌گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 49-57]

گ

  • گیاه کما تأثیرجایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گوسفند کرمانی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 23-33]
  • گاو هلشتاین ایران آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 59-69]
  • گروه بندی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]
  • گوسفند زل برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
  • گوسفند لری مقاله کوتاه علمی: بررسی جهش در اینترون‬ یک ژن میوستاتین گوسفند لری با استفاده ازروش PCR-SSCP [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 81-85]
  • گوسفند لری‌بختیاری آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لری‌بختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]
  • گوسفند ماکوئی - دوقلوزایی- مدل‌های آستانه‌ای- روش بیزی مقایسه مدل‌های آستانه‌ای در تخمین پارامترهای ژنتیکی صفت دو قلوزایی گوسفند ماکوئی [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 47-53]

ل

  • لاشه تأثیر تغذیه مرطوب بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های بیوشیمیایی خون جوجه های گوشتی در جیره‌های بر پایه ذرت-کنجاله سویا در شرایط تنش گرمایی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 35-41]
  • لاکتوباسیلوس تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]
  • لپتین- چند شکلی- SNP- PCR-SSCP – بز مهابادی مطالعه چند شکلی بخشی از اگزون و اینترون 2 ژن لپتین و شناساییSNP ها در این جایگاه در بز نژاد مهابادی با روش PCR- SSCP [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 43-48]

م

  • متابولیت‌های خون تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های‌ ایمنی خون در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • مدل رگرسیون تصادفی و همبستگی ژنتیکی ارزیابی ژنتیکی تداوم شیردهی در گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رکوردهای روز آزمون [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 1-10]
  • مدل روز آزمون آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون تصحیح شده برای انرژی در گاوهای شکم اول هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 59-69]
  • مدل‌های ریاضی بررسی ویژگی‌های آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 71-77]
  • مرغ تخم‌‌گذار تأثیر سطوح مختلف گیاه دارویی کاسنی بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های‌ ایمنی خون در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 55-62]
  • مرغ گوشتی اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
  • مرغ مادر گوشتی اثر جایگزینی ویتامین کوله‌کلسیفرول با 1-آلفا هیدروکسی‌کوله‌کلسیفرول بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی مسن [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 37-46]
  • مرغ‌های تخم گذار اثر سطوح مختلف بذر خار مریم بر عملکرد و برخی شاخص‌های کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 31-39]
  • مصرف ماده خشک تأثیرجایگزینی علوفه خشک یونجه با گیاه مرتعی کما بر مصرف خوراک، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گوسفند کرمانی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 23-33]
  • مکمل ویتامینی بررسی اثر سطوح مختلف مکمل ویتامینی بر عملکرد، وضعیت سیستم ایمنی، خصوصیات استخوان پا و اکسیداسیون در بافت ران جوجه‌های گوشتی [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 11-21]
  • منحنی تولید تخم مرغ بررسی ویژگی‌های آماری برخی توابع غیرخطی در توصیف منحنی تخمگذاری [دوره 2، شماره 3، 1392، صفحه 71-77]
  • مواد مغذی تعیین بهترین سطح استفاده از سویه‌های مختلف لاکتوباسیلی و تأثیر آن بر میزان مواد مغذی پسماند رستوران [دوره 2، شماره 1، 1392، صفحه 21-29]

ن

  • نیتروژن آمونیاکی استفاده از افزودنی‌های مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیه‌ای آن با روش‌های هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
  • نسبت کلیبر برآورد پارامترها و روند ژنتیکی صفات پیش از شیرگیری در گوسفند زل [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 71-80]
  • نمونه‌گیری گیبس آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لری‌بختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]

و

  • ویتامین D اثر جایگزینی ویتامین کوله‌کلسیفرول با 1-آلفا هیدروکسی‌کوله‌کلسیفرول بر عملکرد مرغ‌های مادر گوشتی مسن [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 37-46]
  • وزن پشم آنالیز فنوتیپی و ژنتیکی وزن پشم گوسفند لری‌بختیاری با استفاده از روش آماری بیزی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 47-57]

ه

  • هزینه خوراک به اضافه وزن اثر سطوح مختلف پروتئین و نوع جیره بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه‎های گوشتی با وزن تقریبی یک کیلو گرم [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 59-70]
  • هضم پذیری استفاده از افزودنی‌های مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیه‌ای آن با روش‌های هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
  • هضم دو مرحله‌ای استفاده از افزودنی‌های مختلف برای تهیه سیلاژ سر شاخه نیشکر و ارزیابی ارزش تغذیه‌ای آن با روش‌های هضم آزمایشگاهی [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 11-23]
  • همبستگی ژنتیکی تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فنوتیپی صفات تولید شیر و باروری گاوهای هلشتاین ایران [دوره 2، شماره 2، 1392، صفحه 29-36]

ی

  • یونجه بررسی ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی سرشاخه‌های گل‌محمدی در مقایسه با علوفه یونجه با استفاده از روش‌هایIn vitro و In situ [دوره 2، شماره 4، 1392، صفحه 1-10]