آ
-
آنالیز اقتصادی
مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
-
آنتی اکسیدان
بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفالههای گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
-
آنتیبیوتیک
پاسخ عملکرد رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
-
آنزیم ناتوزیم
اثر کاه کنجد عملآوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضمپذیری و فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
ا
-
احتمال منشأ ژن
بررسی ساختار ژنتیکی گوسفندان کرمانی ایستگاه اصلاح نژاد شهربابک به روش تحلیل شجره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
-
اسپرم وارداتی
تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
-
استخوان درشتنی
بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجههای خونی و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
-
اسید سولفوریک
اثر کاه کنجد عملآوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضمپذیری و فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
-
اسیدفرمیک
اثر مرحله برداشت و عملآوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
-
اسیدهای ارگانیک
اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوستهتخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
-
اسیدهای آلی
بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجههای خونی و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
-
اسیدهای چرب
اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]
-
اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع
تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 65-74]
-
اقدامات مدیریتی
اثر اقدامات مدیریتی گاوداران بر بار میکروبی شیر، مورد مطالعه: گاوداریهای صنعتی شیراز و مرودشت [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
-
امتیاز سلولهای بدنی
بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلولهای بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 47-56]
-
انرژی
استفاده از روش رگرسیون تکهای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
-
اواخر آبستنی
مقایسه متابولیتهای خون میشهای نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
ب
-
بار میکروبی شیر
اثر اقدامات مدیریتی گاوداران بر بار میکروبی شیر، مورد مطالعه: گاوداریهای صنعتی شیراز و مرودشت [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
-
بخار آب تحت فشار
اثر کاه کنجد عملآوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضمپذیری و فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
-
بزغاله مهابادی
اثرات جایگزینی ملاس با ویناس چغندرقند بر عملکرد، پارامترهای شکمبهای و فراسنجههای خونی بزغالههای مهابادی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-21]
-
بلدرچین ژاپنی
استفاده از روش رگرسیون تکهای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
-
بنتونیت سدیم
استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
پ
-
پارامترهای رشد
استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
-
پارامترهای ژنتیکی
استفاده از نمونهگیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
-
پارامترهای ژنتیکی
مطالعه مقایسهای برهزایی گوسفند نژاد ایرانبلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات برهزایی و متوسط وزن تولد برههای هر میش در نژاد ایرانبلک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 60-69]
-
پتاسیم
اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخصهای فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
-
پراکسیداسیون
بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفالههای گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
-
پریبیوتیک
پاسخ عملکرد رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
-
پروبیوتیک
پاسخ عملکرد رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
-
پیش بینی
مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
-
پوسته تخممرغ
اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوستهتخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
ت
-
تابع گمپرتز
توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
-
تحریک رشد
بهبود شرایط پرورش جوجههای گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
-
ترکیب شیمیایی
تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
-
تفاله مرکبات
تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
-
تقویت سیستم ایمنی
بهبود شرایط پرورش جوجههای گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
-
تنش گرمایی
اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخصهای فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
-
تولید
مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
-
تولید
اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوستهتخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
-
تولید گاز
تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
-
تولید گاز
اثر کاه کنجد عملآوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضمپذیری و فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
-
تولید گاز
اثر مرحله برداشت و عملآوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
-
تولید و ترکیبات شیر
اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]
ج
-
جوجه گوشتی
بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجههای خونی و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
-
جوجه گوشتی
تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 65-74]
-
جوجه گوشتی
بررسی اثر روشهای مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دورههای مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجههای گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
-
جوجه گوشتی
استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
-
جوجهگوشتی
پاسخ عملکرد رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
-
جوجههای گوشتی
بررسی خصوصیات استخوان درشتنی و pH دستگاه گوارش جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 23-34]
چ
-
چگالی چربی
مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
ح
-
حجم دنبه
مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
د
-
دستگاه اندازهگیری
مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
-
دمای آب آشامیدنی
اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخصهای فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
-
دوره آماده به زایش
اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]
ر
-
رکورد ماهانه
بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلولهای بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 47-56]
-
رگرسیون خط شکسته
استفاده از روش رگرسیون تکهای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
-
روغن سویا
بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفالههای گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
-
روند ژنتیکی
آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
س
-
ساختار شجره
بررسی ساختار ژنتیکی گوسفندان کرمانی ایستگاه اصلاح نژاد شهربابک به روش تحلیل شجره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
-
سبوس گندم
اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
-
سیلاژ سورگوم
اثر مرحله برداشت و عملآوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
-
سینبیوتیک
بهبود شرایط پرورش جوجههای گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
-
سویای حرارت داده شده
اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجههای خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]
-
سود
مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
ش
-
شبکه عصبی مصنوعی
استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
-
شیر روز آزمون
تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
ص
-
صفات رشد
استفاده از نمونهگیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
-
صفات کیفی تخممرغ
اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
-
صفات کیفی داخلی تخممرغ
برآورد فراسنجههای ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت داخلی تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
-
صفات لاشه
بررسی اثر روشهای مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دورههای مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجههای گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
-
صفات وزن و رشد
آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
ع
-
عشایر
مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
-
عصاره هل
بهبود شرایط پرورش جوجههای گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
-
عملکرد
اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
-
عملکرد
پاسخ عملکرد رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
-
عملکرد
بررسی اثر روشهای مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دورههای مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجههای گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
-
عملکرد
اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخصهای فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
-
عملکرد و فراسنجههای خونی
اثرات جایگزینی ملاس با ویناس چغندرقند بر عملکرد، پارامترهای شکمبهای و فراسنجههای خونی بزغالههای مهابادی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-21]
ف
-
فیتاز
اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوستهتخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
-
فراسنجههای خونی
بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجههای خونی و خصوصیات استخوان درشتنی جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
-
فراسنجههای ژنتیکی و فنوتیپی
برآورد فراسنجههای ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت داخلی تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
-
فرآوری خوراک دام
بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفالههای گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
ق
-
قابلیت هضم
تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
ک
-
کاه کنجد
اثر کاه کنجد عملآوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضمپذیری و فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
-
کیفیت لاشه
تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجههای گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 65-74]
گ
-
گاوداران
اثر اقدامات مدیریتی گاوداران بر بار میکروبی شیر، مورد مطالعه: گاوداریهای صنعتی شیراز و مرودشت [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
-
گاو شیرده
اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخصهای فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
-
گاو نجدی
استفاده از نمونهگیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
-
گاو هلشتاین
تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
-
گاو هلشتاین
بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلولهای بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 47-56]
-
گوسفند
مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
-
گوسفند
مقایسه متابولیتهای خون میشهای نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
-
گوسفند
مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
-
گوسفندان ایران
توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
-
گوسفند کرمانی
بررسی ساختار ژنتیکی گوسفندان کرمانی ایستگاه اصلاح نژاد شهربابک به روش تحلیل شجره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
-
گوسفند مغانی
آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
ل
-
لیزین
استفاده از روش رگرسیون تکهای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
م
-
متابولیتهای خون
اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
-
متابولیتهای خون
مقایسه متابولیتهای خون میشهای نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
-
متابولیسم
مقایسه متابولیتهای خون میشهای نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
-
مدل گمپرتز
استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
-
مرحله برداشت
اثر مرحله برداشت و عملآوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
-
مرغ بومی آذربایجان
برآورد فراسنجههای ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت داخلی تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
-
مرغ تخمگذار
اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
-
مسمویت آبستنی
مقایسه متابولیتهای خون میشهای نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
-
مقاومت استخوان درشتنی
بررسی خصوصیات استخوان درشتنی و pH دستگاه گوارش جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 23-34]
-
مکمل اسیدهای آلی
پاسخ عملکرد رشد جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
-
منابع کلسیم
اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوستهتخممرغ در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
-
منحنی رشد
توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
-
مواد معدنی استخوان درشتنی
بررسی خصوصیات استخوان درشتنی و pH دستگاه گوارش جوجههای گوشتی تغذیه شده با مکملهای آنتیبیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پریبیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 23-34]
-
مولتی آنزیم
بررسی اثر روشهای مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دورههای مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجههای گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
ن
-
نژادهای سنتتیک گوسفند ایران
مطالعه مقایسهای برهزایی گوسفند نژاد ایرانبلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات برهزایی و متوسط وزن تولد برههای هر میش در نژاد ایرانبلک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 60-69]
-
نسبت کلیبر
آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
-
نمونهگیری گیبس
مطالعه مقایسهای برهزایی گوسفند نژاد ایرانبلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات برهزایی و متوسط وزن تولد برههای هر میش در نژاد ایرانبلک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 60-69]
-
نمونهگیری گیبس
استفاده از نمونهگیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
و
-
وراثتپذیری
تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرمهای وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
-
وراثتپذیری
آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
-
وزن بدن
توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
-
ویناس چغندر قند
اثرات جایگزینی ملاس با ویناس چغندرقند بر عملکرد، پارامترهای شکمبهای و فراسنجههای خونی بزغالههای مهابادی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-21]
ه
-
هسته انار
بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفالههای گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد