نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آنالیز اقتصادی مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
  • آنتی اکسیدان بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
  • آنتی‌بیوتیک پاسخ عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
  • آنزیم ناتوزیم اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]

ا

  • احتمال منشأ ژن بررسی ساختار ژنتیکی گوسفندان کرمانی ایستگاه اصلاح نژاد شهربابک به روش تحلیل شجره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
  • اسپرم وارداتی تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرم‌های وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
  • استخوان درشت‌نی بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه‌های خونی و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
  • اسید سولفوریک اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
  • اسیدفرمیک اثر مرحله برداشت و عمل‌آوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
  • اسیدهای ارگانیک اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوسته‌‌تخم‌مرغ در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
  • اسیدهای آلی بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه‌های خونی و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
  • اسیدهای چرب اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]
  • اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 65-74]
  • اقدامات مدیریتی اثر اقدامات مدیریتی گاوداران بر بار میکروبی شیر، مورد مطالعه: گاوداری‌های صنعتی شیراز و مرودشت [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • امتیاز سلول‌های بدنی بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلول‌های بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 47-56]
  • انرژی استفاده از روش رگرسیون تکه‌ای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
  • اواخر آبستنی مقایسه متابولیت‌های خون میش‌های نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]

ب

  • بار میکروبی شیر اثر اقدامات مدیریتی گاوداران بر بار میکروبی شیر، مورد مطالعه: گاوداری‌های صنعتی شیراز و مرودشت [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • بخار آب تحت فشار اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
  • بزغاله مهابادی اثرات جایگزینی ملاس با ویناس چغندرقند بر عملکرد، پارامترهای شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی بزغاله‌های مهابادی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-21]
  • بلدرچین ژاپنی استفاده از روش رگرسیون تکه‌ای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
  • بنتونیت سدیم استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]

پ

  • پارامترهای رشد استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
  • پارامترهای ژنتیکی استفاده از نمونه‌گیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
  • پارامترهای ژنتیکی مطالعه مقایسه‌ای بره‌زایی گوسفند نژاد ایران‌بلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات بره‌زایی و متوسط وزن تولد بره‌های هر میش در نژاد ایران‌بلک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 60-69]
  • پتاسیم اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخص‌های فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
  • پراکسیداسیون بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
  • پری‌بیوتیک پاسخ عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
  • پروبیوتیک پاسخ عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
  • پیش بینی مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
  • پوسته تخم‌‌مرغ اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوسته‌‌تخم‌مرغ در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]

ت

  • تابع گمپرتز توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
  • تحریک رشد بهبود شرایط پرورش جوجه‌های گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
  • ترکیب شیمیایی تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
  • تفاله مرکبات تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
  • تقویت سیستم ایمنی بهبود شرایط پرورش جوجه‌های گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
  • تنش گرمایی اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخص‌های فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
  • تولید مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
  • تولید اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوسته‌‌تخم‌مرغ در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
  • تولید گاز تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]
  • تولید گاز اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
  • تولید گاز اثر مرحله برداشت و عمل‌آوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
  • تولید و ترکیبات شیر اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]

ج

  • جوجه گوشتی بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه‌های خونی و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
  • جوجه گوشتی تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 65-74]
  • جوجه گوشتی بررسی اثر روش‌های مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دوره‌های مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجه‌های گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
  • جوجه گوشتی استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
  • جوجه‌گوشتی پاسخ عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
  • جوجه‌های گوشتی بررسی خصوصیات استخوان درشت‏نی و pH دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری‏بیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 23-34]

چ

  • چگالی چربی مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]

ح

  • حجم دنبه مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]

د

  • دستگاه اندازه‌گیری مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
  • دمای آب آشامیدنی اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخص‌های فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
  • دوره آماده به زایش اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]

ر

  • رکورد ماهانه بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلول‌های بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 47-56]
  • رگرسیون خط شکسته استفاده از روش رگرسیون تکه‌ای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]
  • روغن سویا بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]
  • روند ژنتیکی آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]

س

  • ساختار شجره بررسی ساختار ژنتیکی گوسفندان کرمانی ایستگاه اصلاح نژاد شهربابک به روش تحلیل شجره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
  • سبوس گندم اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • سیلاژ سورگوم اثر مرحله برداشت و عمل‌آوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
  • سینبیوتیک بهبود شرایط پرورش جوجه‌های گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
  • سویای حرارت داده شده اثر تغذیه اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع قبل از زایش بر عملکرد تولیدی و فراسنجه‌های خونی گاوهای شیرده هلشتاین چند بار زایش کرده [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 57-69]
  • سود مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
  • شیر روز آزمون تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرم‌های وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]

ص

  • صفات رشد استفاده از نمونه‌گیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
  • صفات کیفی تخممرغ اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • صفات کیفی داخلی تخم‌مرغ برآورد فراسنجه‌های ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت داخلی تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • صفات لاشه بررسی اثر روش‌های مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دوره‌های مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجه‌های گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
  • صفات وزن و رشد آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]

ع

  • عشایر مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
  • عصاره هل بهبود شرایط پرورش جوجه‌های گوشتی با استفاده از سینبیوتیک و عصاره دانه هل در جیره غذایی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 1-13]
  • عملکرد اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • عملکرد پاسخ عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
  • عملکرد بررسی اثر روش‌های مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دوره‌های مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجه‌های گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]
  • عملکرد اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخص‌های فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
  • عملکرد و فراسنجه‌های خونی اثرات جایگزینی ملاس با ویناس چغندرقند بر عملکرد، پارامترهای شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی بزغاله‌های مهابادی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-21]

ف

  • فیتاز اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوسته‌‌تخم‌مرغ در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
  • فراسنجه‌های خونی بررسی اثر اسید آلی بر برخی فراسنجه‌های خونی و خصوصیات استخوان درشت‌نی جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 15-24]
  • فراسنجه‌های ژنتیکی و فنوتیپی برآورد فراسنجه‌های ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت داخلی تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • فرآوری خوراک دام بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]

ق

  • قابلیت هضم تعیین ارزش غذایی و مقایسه روش‌های متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفه‌های تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 57-69]

ک

  • کاه کنجد اثر کاه کنجد عمل‌آوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضم‌پذیری و فراسنجه‌های تولید گاز در شرایط آزمایشگاه [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 1-11]
  • کیفیت لاشه تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 65-74]

گ

  • گاوداران اثر اقدامات مدیریتی گاوداران بر بار میکروبی شیر، مورد مطالعه: گاوداری‌های صنعتی شیراز و مرودشت [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 39-47]
  • گاو شیرده اثر دمای آب آشامیدنی و مکمل کربنات پتاسیم بر عملکرد و شاخص‌های فیزیولوژیک گاوهای شیرده طی تنش گرمایی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 33-42]
  • گاو نجدی استفاده از نمونه‌گیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]
  • گاو هلشتاین تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرم‌های وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
  • گاو هلشتاین بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلول‌های بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 47-56]
  • گوسفند مقاله کوتاه علمی: تجزیه و تحلیل اقتصادی پرورش میش در عشایر استان چهارمحال و بختیاری [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 75-85]
  • گوسفند مقایسه متابولیت‌های خون میش‌های نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
  • گوسفند مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 71-78]
  • گوسفندان ایران توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
  • گوسفند کرمانی بررسی ساختار ژنتیکی گوسفندان کرمانی ایستگاه اصلاح نژاد شهربابک به روش تحلیل شجره [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 1-10]
  • گوسفند مغانی آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]

ل

  • لیزین استفاده از روش رگرسیون تکه‌ای برای تعیین سطح مطلوب لیزین در دوره رشد بلدرچین ژاپنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 71-81]

م

  • متابولیتهای خون اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • متابولیت‌های خون مقایسه متابولیت‌های خون میش‌های نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
  • متابولیسم مقایسه متابولیت‌های خون میش‌های نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
  • مدل گمپرتز استفاده از مدل گمپرتز برای تخمین پارامترهای رشد جوجه‏های گوشتی تغذیه شده با بنتونیت سدیم و مقایسه آن با شبکه عصبی-مصنوعی [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 12-21]
  • مرحله برداشت اثر مرحله برداشت و عمل‌آوری اسیدی و میکروبی بر خصوصیات تجزیه پذیری سیلاژ سورگوم با روش تولید گاز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 39-46]
  • مرغ بومی آذربایجان برآورد فراسنجه‌های ژنتیکی و فنوتیپی صفات کیفیت داخلی تخم مرغان بومی آذربایجان [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 49-55]
  • مرغ تخمگذار اثرات استفاده از سبوس گندم، آنزیم و پروبیوتیک بر عملکرد، صفات کیفی تخممرغ و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 25-37]
  • مسمویت آبستنی مقایسه متابولیت‌های خون میش‌های نژاد کرمانی مبتلاء و غیر مبتلاء به مسمومیت آبستنی از هفته هفدهم آبستنی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 1-10]
  • مقاومت استخوان درشت‌نی بررسی خصوصیات استخوان درشت‏نی و pH دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری‏بیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 23-34]
  • مکمل اسیدهای آلی پاسخ عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل اسیدهای آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک، تحت شرایط تنش حرارتی [دوره 3، شماره 1، 1393، صفحه 57-64]
  • منابع کلسیم اثر منابع کلسیم با و بدون آنزیم فیتاز و اسیدهای ارگانیک بر صفات تولیدی و کیفیت پوسته‌‌تخم‌مرغ در مرغ‌‌های تخم‌‌گذار [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 70-80]
  • منحنی رشد توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
  • مواد معدنی استخوان درشت‌نی بررسی خصوصیات استخوان درشت‏نی و pH دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با مکمل‌های آنتی‌بیوتیک، اسید آلی، پروبیوتیک و پری‏بیوتیک [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 23-34]
  • مولتی آنزیم بررسی اثر روش‌های مستمر و غیرمستمر استفاده از آنزیم در دوره‌های مختلف پرورش بر برخی خصوصیات عملکردی و لاشه جوجه‌های گوشتی سویه راس [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 11-19]

ن

  • نژادهای سنتتیک گوسفند ایران مطالعه مقایسه‌ای بره‌زایی گوسفند نژاد ایران‌بلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات بره‌زایی و متوسط وزن تولد بره‌های هر میش در نژاد ایران‌بلک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 60-69]
  • نسبت کلیبر آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
  • نمونه‌گیری گیبس مطالعه مقایسه‌ای بره‌زایی گوسفند نژاد ایران‌بلک با نژادهای آرمان و بلوچی و بررسی ارتباط ژنتیکی صفات بره‌زایی و متوسط وزن تولد بره‌های هر میش در نژاد ایران‌بلک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 60-69]
  • نمونه‏گیری گیبس استفاده از نمونه‌گیری گیبس برای تخمین پارامترهای ژنتیکی صفات رشد در گاو نجدی [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 21-32]

و

  • وراثت‌پذیری تجزیه و تحلیل ژنتیکی رکوردهای شیر روز آزمون در ماده گاوهای هلشتاین حاصل از اسپرم‌های وارداتی از آمریکا [دوره 3، شماره 2، 1393، صفحه 43-56]
  • وراثت‌پذیری آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 35-45]
  • وزن بدن توصیف منحنی رشد در نژادهای مختلف گوسفندان ایران با استفاده از تابع غیرخطی گمپرتز [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 22-38]
  • ویناس چغندر قند اثرات جایگزینی ملاس با ویناس چغندرقند بر عملکرد، پارامترهای شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی بزغاله‌های مهابادی [دوره 3، شماره 3، 1393، صفحه 11-21]

ه

  • هسته انار بررسی ویژگی های شیمیایی و ظرفیت آنتی اکسیدانی هسته انار و برخی تفاله‌های گیاهی در تقابل با پراکسیداسیون حرارتی روغن سویا در فرآوری خوراک [دوره 3، شماره 4، 1393، صفحه 47-59]