کلیدواژه‌ها = جوجه گوشتی
تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی

دوره 6، شماره 1 و 2، شهریور 1396، صفحه 49-63

بابک حسین تبار قاسم آباد؛ پیام باغبان کنعانی؛ صبا عظیمی یوالاری؛ مهرداد بویه


اثر سطوح مختلف پروبیوتیک، تنش گرمایی بر‌ عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی پارامترهای خونی در جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 57-69

محسن محمدی؛ حسن محمّدی عمارت؛ محمود قزاقی؛ وحید محمّدی


اثر تزریق اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز درون تخم‌مرغ جنین‌دار بر ریخت‌شناسی روده کوچک، وزن اندام‌های ایمنی و رشد جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 1-12

محدثه اسلامی؛ محمد سالارمعینی؛ شیما تشرفی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ جواد خوش گفتار


تأثیر روغن سویا و روغن حیوانی پیه گوسفندی (منابع اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع) بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 65-74

محمدصادق مددی؛ رزاق محمودی؛ تارا پوررمضان؛ علی احسانی؛ کاظم یوسفی کلاریکلایی


تأثیر سلنیوم، ویتامین E و پودر سیر، بر عملکرد، سیستم ایمنی و میزان تجمع چربی در لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 39-46

سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ جواد دباغ کاخکی؛ مهدی ناقوس