نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آزمون کای مربع تحلیل لجستیک برخی عوامل مؤثّر بر بهره‌وری اقتصادی مرغداری‌های گوشتی استان خراسان جنوبی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 37-48]
  • آنتی بیوتیک تأثیر اسانس مورد بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 65-73]

ا

  • اسانس مورد تأثیر اسانس مورد بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 65-73]
  • افزایش وزن تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 49-63]

ب

  • بلدرچین ژاپنی بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 27-36]
  • بهره‌وری تحلیل لجستیک برخی عوامل مؤثّر بر بهره‌وری اقتصادی مرغداری‌های گوشتی استان خراسان جنوبی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 37-48]

پ

  • پاد‌اکسیدان کارکردهای دارویی گیاه هیبیسکاس سابداریفا در جانوران تک معده‌ای: مروری بر شواهد علمی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 1-14]

ت

  • تجزیه خوشه‌ای مطالعه ی تنوع مورفولوژیکی زنبورعسل کوچک(Apis Florea) ایران بر اساس روش های آماری تجزیه خوشه ای و حداقل واریانس [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 15-25]
  • تحلیل لجستیک تحلیل لجستیک برخی عوامل مؤثّر بر بهره‌وری اقتصادی مرغداری‌های گوشتی استان خراسان جنوبی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 37-48]
  • تنوع مورفولوژیک مطالعه ی تنوع مورفولوژیکی زنبورعسل کوچک(Apis Florea) ایران بر اساس روش های آماری تجزیه خوشه ای و حداقل واریانس [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 15-25]
  • تیوباربیتوریک اسید بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 27-36]

ج

  • جمعیت باکتریایی روده تأثیر اسانس مورد بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 65-73]
  • جوجه گوشتی تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 49-63]
  • جوجه گوشتی تأثیر اسانس مورد بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 65-73]

چ

  • چای ترش کارکردهای دارویی گیاه هیبیسکاس سابداریفا در جانوران تک معده‌ای: مروری بر شواهد علمی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 1-14]

ز

  • زنبورعسل کوچک مطالعه ی تنوع مورفولوژیکی زنبورعسل کوچک(Apis Florea) ایران بر اساس روش های آماری تجزیه خوشه ای و حداقل واریانس [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 15-25]

ض

  • ضریب تبدیل خوراک تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 49-63]

ک

  • کلسترول کارکردهای دارویی گیاه هیبیسکاس سابداریفا در جانوران تک معده‌ای: مروری بر شواهد علمی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 1-14]
  • کلسترول زرده بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 27-36]

گ

  • گیاهان دارویی بررسی استفاده از سطوح مختلف ناخنک، موشکورک و آلوئه‌ورا در جیره و اثر آن بر روی ویژگی های کمی و کیفی و بیوشیمیایی تخم بلدرچین ژاپنی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 27-36]

ل

  • لاکتوباسیل تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 49-63]

م

  • مرغداری گوشتی تحلیل لجستیک برخی عوامل مؤثّر بر بهره‌وری اقتصادی مرغداری‌های گوشتی استان خراسان جنوبی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 37-48]
  • مصرف خوراک تأثیر سطوح مختلف ال-کارنیتین و مخلوط لیزین- متیونین اضافی بر عملکرد و جمعیت میکروبی سکوم و خصوصیات آنتی‌اکسیدانی خون جوجه گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 49-63]

و

  • ویژگی‌های لاشه تأثیر اسانس مورد بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و جمعیت باکتریایی روده جوجه‌های گوشتی [دوره 6، شماره 1 و 2، 1396، صفحه 65-73]