اثرات جیره آردی و پلت شده بر عملکرد، پارامترهای بیوشیمیایی خون، فعالیت آنزیمی لوزالمعده و صفات لاشه در جوجه‌های گوشتی

نوع مقاله : مقاله پژوهشی

نویسندگان

1 بخش تحقیقات علوم دامی مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خرم آباد، ایران.

2 بخش تحقیقات علوم دامی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان لرستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خرم آباد، ایران

3 بخش تغذیه دام، موسسه علوم دامی کشور، سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایران

4 بخش تحقیقات علوم دامی مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، خرم آباد، ایران

10.22077/jlr.2020.2271.1031

چکیده

این آزمایش با هدف استفاده از دان پلت در مزارع پرورش مرغ گوشتی با استفاده از سه جیره آردی (شاهد)، جیره پلت و پلت + آردی بر عملکرد جوجه‌های گوشتی نر و ماده سویه رأس 308 انجام شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تیمار و 4 تکرار بـه مـدت 42 روز اجـرا شـد. درمجموع کل دوره پرورش ازنظر افزایش وزن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذا، شاخص تولید و مقدار هزینه خوراک بین تیمارهای مختلف تفاوت آماری معنی‌داری وجود داشت (05/0P

کلیدواژه‌ها

موضوعات